ROUWVERVOER PER ZIJSPAN OF TRIKE 

Wij zijn ons bedrijf begonnen als aanbieder van rouwvervoer per motor, zijspan of trike. Als u een grote passie heeft voor motoren is een uitvaart per motor natuurlijk iets wat bij u kan passen. Of u nu altijd zelf gereden heeft, achterop heeft gezeten of het een mooie optie vindt voor uw uitvaart, wij kunnen het puur en met ons hart voor u regelen.

De mogelijkheden zijn best groot. Ons zijspan heeft een speciale rouwaanhanger achter de motor waardoor er meer keus ontstaat voor het gebruik van het zijspan. Om het rouwboeket mee te vervoeren, om een aandenken mee te nemen of om iemand, die dat graag wil, mee te nemen om de laatste rit te begeleiden. Ook kunnen wij eventueel muziek afspelen onderweg. 

En hoe mooi is het als een fervent motorrijder naar zijn laatste rustplaats kan worden gebracht onder begeleiding van een stoet motoren? Familie, vrienden en bekenden die zo de laatste eer bewijzen. Of die een erehaag vormen bij begraafplaats of crematorium om dat op die manier te doen? Ook dat willen we graag voor u uit handen nemen, zodat u zich bezig kan houden met andere, belangrijke zaken.